Minna Suuronen Oy

Minna Suurosen värikkäät, luonnonmateriaaleista valmistetut hatut ja vaatteet tuovat iloa arkeen ja juhlaan

Minna Suurosen kauan kaivattu kivijalkamyymälä avasi ovensa tammikuussa Kuopion kauppahallissa. Siellä asiakkaita piloille asti palvelevat myyjät Pirjo Paldanius, Minna Merivalo tai Minna Suuronen itse.

Kauppahallin myymälässä on jatkuvasti vaihtuva valikoima Minnan Maailman värikkäitä hattuja ja naistenvaatteita. Minna Suurosen suunnittelemat myssyt ja hatut ovat lämmittäneet ulkoilijoita ja kaupunkilaisia jo pitkään. Villa vaatteet Suuronen lanseerasi muutamia vuosia sitten. Nyt viimeisimpänä on kesämallisto pellavasta ja puuvillasta.

– Upouudessa kesän mallistossa on esimerkiksi hattuja, mekkoja ja puseroita ja niitä saa tällä hetkellä vain kauppahallin myymälästä, yrittäjä Minna Suuronen kertoo. Asiakkaita ihastuttavat myös uniikit yksittäiskappaleet

Mallistoon kuuluu suomalaisille naisille suunniteltuja yksilöllisiä ja värikkäitä asuja. Iloa ja ilmettä vaatteisiin tuovat myös käsinmaalatut tai applikoidut kuviot. Niissä aiheina on pöllöt, kukat, aurinko ynnämuut kuviot Minnan metsän mystisestä maailmasta.

Lisäksi myymälässä on valikoima omaa mallistoa täydentäviä kotimaisia asusteita ja muita tuotteita.

Suurosen myssyt, hatut ja vaatteet ovat savolaista designia parhaimmillaan. Villa, pellava ja puuvilla muotoutuvat hatuiksi ja vaatteiksi Kuopion Kurkimäessä. Malliston hattu tai vaate onkin mukava tuliainen Savosta tai muisto mukavasta kesäreissusta Kuopiossa.

Ateljeen katuosoite: Peräniityntie 4
Myymälä: Kuopion Kauppahalli

Katuosoite: Peräniityntie 4
Postinumero: 71480
Postitoimipaikka:    Kurkimäki
Yhteyshenkilö: Minna Suuronen
Puhelin: 044-5768996
Sähköposti: minna@minnasuuronen.net
Internet: www.minnasuuronen.net
Linkit: ytj

 


Näytä suurempi kartta

hassu hatuntekijä

« Takaisin