24H hiihto tulee jälleen

243242

24H-hiihto 16. – 17.2.2018

Kurkimäen yhdistykset päättivät rohkealla aikataululla herättää 24H hiihdon jälleen henkiin!

Alla tarkemmat ohjeet ohjelmineen, ohjelmaa on koko perheelle, luistelusta iglun rakentamiseen. Ja otathan käteistä mukaan!

Ilmoittautuneita joukkueita on jo 12 – eli reippaasti yli 100 hiihtäjää. Kiitos siitä etukäteen!

Historiatietoa tapahtumasta löytyy täältä.

OHJELMA:

Perjantai 16.2.

klo 17.30 Tapahtuman avaus ja yhteinen lämmittely klo 17:45

klo 18.00 joukkueiden yhteisstartti

klo 18.00–20.00 musaa ja kisailua kaukalossa kaikille (ei mailoja)

klo 20.00 eteenpäin pipolätkää kaukalossa, oma kypärä, maila ja luistimet mukaan! Kaikille avoin, pelailua vaikka läpi yön! Mukana myös lätkätutka – testaa lyöntinopeutesi. Rakennamme myös oman iglun, tule mukaan. 🙂

LettuPaari Kelokylässä klo 18.30-21; koe ihana lyhtypolku!

Buffetti ja arpajaiset, buffetti avoinna ainakin klo 21.00 saakka; tarjolla mm. makkaraa, kahvia & pullaa, mehua. Arvan hinta 2 €. Lisäksi liukumäki lapsille.

Lauantai 17.2.

klo 10.00–12.00 Perheluistelu kaukalossa (ei mailoja)

klo 11.00 Karkkihiihto urheilukentällä, kaikki palkitaan (yhteislähtö klo 11)

klo 12.00 Ankkuriosuuden hiihtäjien yhteinen maaliintulo ja tapahtuman yhteishurraat!

klo 12.15 Tapahtuman päätös

Buffetti ja arpajaiset, avoinna klo 10 – , tarjolla mm. makkaraa, kahvia & pullaa, mehua. Arvan hinta 2 €.

(pidätämme oikeuden muutoksiin 🙂 ) Ota käteistä mukaan!

INFO:

Aika ja paikka:

Perjantaista lauantaihin 16.-17.2018  Kurkimäen urheilukentällä.
Alkuverryttely klo 17:45. Hiihdon lähtölaukaus klo 18.00, maaliintulo lauantaina klo 12:00.

Tarkoitus:                           Hiihto ei ole kilpailutapahtuma!

Jokainen joukkue hiihtää 18 tuntia viestihiihdon tapaan eli joukkueesta on samanaikaisesti vain yksi hiihtäjä ladulla.

Pakkasraja:

Hiihdon pakkasraja on – 17 astetta lähtöhetkellä urheilukentällä ottaen kuitenkin huomioon säätilassa odotettavissa olevat muutokset. Toimikunta tekee perumispäätöksen.

Osallistujat:

Etelä-Kuopion asukkaat, jotka saavat yhden tai useamman henkilön joukkueen kokoon. Järjestelytoimikunnalla mahdollisuus pyytää mukaan ulkopuolisia joukkueita. Joukkueen koko on vähintään yksi henki.   Osallistujia ei ole vakuutettu!

Mitä tehdä:                       

Etsi oma porukka esim kotikadulta, töistä tai kaveripiiristä, kerää nimet puhelinnumeroineen ja hiihtovuoroineen ja palauta täytetty lappu Kurkimäen kaupalle tai skannattuna info@kurkimaki.fi viimeistään ti 13.2.2018 mennessä! Voit myös ilmoittautua samalla lapulla yksinhiihtäjäksi tai kertoa halukkuutesi liittyä toisten joukkueisiin! Ilmoittautumislista löytyy ecxelinä täältä! Saat sen myös kaupalta tai suoraan sähköpostiisi wordina info@kurkimaki.fi:stä.

Yhdyshenkilöt:

Joukkueen yhdyshenkilöt kokoavat joukkueensa, hoitavat omalta osaltaan tiedotuksen ja huolehtivat oman joukkueensa puitteissa, että hiihto sujuu annettujen ohjeiden mukaisesti. Yhdyshenkilölle välitetään sähköpostissa tarkemmat tiedot tapahtumasta.

Toimintaohje:

Joukkueesta hiihtää ainoastaan yksi hiihtäjä kerrallaan. Kunkin joukkueen hiihtäjä luovuttaa numerolapun hiihtovuoronsa päättyä joukkueensa seuraavalle viestinviejälle. Vaihtoalue on urheilukentällä mehupisteen edessä. Jokainen hiihtäjä merkitsee itse hiihtämänsä kierrokset huoltoalueella sijaitsevaan tauluun.

Hiihtoaika: 

Perjantaista klo 18:00 – lauantaihin klo 12:00. Jotta joukkueen tulos lasketaan, pakolliset hiihtovuorot ovat alussa ja lopetuksessa. Esimerkiksi yöaikaan joukkueen ei ole pakollista osallistua hiihtoon.

Huolto:

Huoltoalueella tarjotaan hiihtäjille kuumaa mehua. Huoltovuoroista vastaavat alueen yhdistykset. Huoltorakennuksessa on lepo- ja wc-tilat. Koko hiihtotapahtuman ajan ensiapupäivystys lääkäreineen on tavoitettavissa kylältä.

Pysäköinti

Pysäköinti ei ole sallittu tapahtuma-alueella, lähin pysäköintialue on koulun pihassa. Myöskään kentän läpiajo ei ole tapahtuman aikana mahdollista.

Oheistapahtumat ja talkoolaiset:

Ohjelmassa on iltaluistelua, lettuja, buffetti, karkkihiihtolapsille jne. Otathan käteistä mukaan!

« Takaisin